POIKA JA ILVES - TUOTTEET

Saatavana hyvin varustetuista tavarataloista ja kirjakaupoista

Mon ami le Lynx, DVD

Poika ja Ilves DVD. Elokuva on levinnyt yli 40 maahan eri puolilla maailmaa, joten ulkomailta voi löytää erilaisia versioita: englanniksi puhuttu, ranskaksi tai venäjäksi dubattu jne. Elokuva tunnetaan muualla mm. nimillä Tommie en de lynx (hollanti), Mon ami le lynx (kanadanranska), Tommy et le chat sauvage (ranska), Tommy und der Luchs (saksa), Tommy and the Wildcat (englanti), Tommy och lodjuret (ruotsi), Tommy e la Lince (italia), Chłopca i rysia (puola), Tомми и Кыся (venäjä) ja Tommy og gaupa (norja). Ohessa ranskankielisen dvd:n kansi.

Poika ja Ilves -romaani

ROMAANIT Tomin ja Leevin seikkailut myös kirjoina.

POIKA JA ILVES (1999) Sisältää paljon kohtauksia, joita ei ole elokuvassa. Valokuvaliite. 215 sivua. Myös pokkarina. Kustannusosakeyhtiö Otava.

POIKA JA ILVES - PALUU ERÄMAAHAN (2003) Tomin ja Leevin jännittävät seikkailut jatkuvat. 250 sivua. Myös pokkarina. Kustannusosakeyhtiö Otava.

Poika ja Ilves -kuvakirja

POIKA JA ILVES - SEIKKAILU ERÄMAASSA Värikäs kuvakirja kertoo Tomin ja Leevin tarinan perheen pienimmille. Kustannusosakeyhtiö Otava.

Poika ja Ilves -soundtrack

SOUNDTRACK Elokuvan upea musiikki cd:nä Søren Hyldgaardin säveltämän musiikin esittää Prahan Filharmoninen Orkesteri. Sisältää myös elokuvan tunnuslaulun suomeksi ja englanniksi, esittäjänä Lauluyhtye Rajaton.

Poika ja Ilves palapeli

PALAPELI. Varjopeli Oy.

Poika ja Ilves -palapeli

PALAPELI. Varjopeli Oy.

Powered by Etomite CMS.